Testimoni Vivix Terhadap Pesakit Kencing Manis

Testimoni Vivix Terhadap Pesakit Kencing Manis

Testimoni Vivix
Testimoni Vivix

Nak share, customer saya yang ambil Vivix haritu, dah repeat order Vivix kedua sebab bacaan diabetes turun. Biasa bacaan dalam 12 – 10, lepas ambil vivix turun jadi 8. Dia happy sangat terus repeat order Vivix, sebab dah banyak ambil produk lain tapi bacaan gula tiada perubahan.

Selain tu, luka kat ibu jari kaki dia lepas 2 hari minum Vivix terus kering. Masih ada kesan hitam kat kuku ibu jari tu, tapi improving.

Perubahan paling ketara yang dia suka ialah jeragat di dua-dua belah pipi berkurangan. Obvious sangat katanya

Pastu kuku pun makin cantik bersinar

Dan paling best ialah sakit kat lutut dia berkurangan. Sebelum ni dia kata macam malu je kalau pergi masjid nak jemaah dia susah nak bangun dari rukuk dan sujud semua sebab sakit lutut. Lepas ambil Vivix, lutut dia rasa ringan, nak beribadat pun senang.

Alhamdulillah, dia happy sangat-sangat consume Vivix ni. Umur dah hampir 60, tapi badan makin sihat, rasa ringan bertenaga.

Vivix sememangnya minuman botanik yang sungguh berkhasiat untuk kesihatan manusia. Bagi orang yang merasa diri mereka sihat, Vivix mungkin dianggap mahal. Namun, bagi orang yang sakit, Vivix umpama keperluan bagi mereka dan dianggap murah demi mendapatkan kembali kesihatan mereka. Vivix bukan sahaja membantu mengurangkan penyakit diabetes, malah mampu mencantikkan kulit, kuku dan memperbaiki sakit lutut.

Bulan ini merupakan bulan promosi Vivix

  1. Beli 6 Percuma 1 (Sah sehingga 31 Januari 2016 sahaja)
  2. Beli 2 dapat 5% diskaun (Sah sehingga 31 Januari 2016 sahaja)

** Klik link di atas untuk pembelian secara online (Kredit kad dan debit kad diterima)

Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi saya Azura ( SID 914918 ) di talian 0129665060 atau email saya di raihanazura@gmail.com. Saya merupakan pengedar sah Shaklee di Bukit Jelutong,  TTDI Jaya, TUDM Subang, Laman Glenmarie dan sekitar Shah Alam. Saya juga membuat Cash On Delivery di Stesen LRT Kerinchi dan stesen-stesen LRT di seluruh Lembah Kelang, Menara TM dan Bangsar.

***Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

4 comments on “Testimoni Vivix Terhadap Pesakit Kencing Manis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *