Promosi Shaklee Mei 2016

Promosi Kolagen Shaklee 2016

Promosi Kolagen Shaklee 2016 | Assalammualaikum dan salam sejahtera. Ramai wanita bimbang menjadi tua sebelum waktunya. Ini disebabkan oleh merosotnya kolagen dalam tubuh kita seiring dengan pertambahan umur kita. Faktor lain seperti pemakanan dan gaya hidup boleh menyebabkan kemerosotan kolagen dalam badan kita menjadi semakin cepat. Maka, tidak salah sekiranya anda mengambil kolagen daripada bahan […]

Enfuselle Eye Treatment

Cara menghilangkan eyebag dan mata panda

Cara menghilangkan eyebag dan mata panda | Teringat masa study kat matrix dulu. First time masuk asrama lah katakan. Kelas setiap hari adalah dari pukul 8 pagi sampai 5 petang. Saya ni pulak bukan jenis cepat catch up dalam kelas. Dah penat-penat balik kelas takde kesedaran pun nak buka buku. Yang penting waktu tidur tu. […]

sihatcantik4u.net

SihatCantik4u Covered Areas

SihatCantik4u Covered Areas | Assalammualaikum. Demi menghargai pelanggan-pelanggan kami di Lembah Kelang terutamanya di Kuala Lumpur, kami telah melebarkan “covered areas” kami ke stesen-stesen LRT (PUTRA dan STAR) di seluruh Kuala Lumpur. Konsep kami adalah memudahkan pelanggan yang ingin mendapatkan produk Shaklee dengan lebih cepat. Penghantaran adalah pada waktu “lunch hour” setiap hari bekerja (Isnin […]

OsteMatrix Shaklee

Testimoni OsteMatrix

Testimoni OsteMatrix | OsteMatrix merupakan suplemen kalsium Shaklee yang dilengkapi dengan magnesium untuk penyerapan yang optimum. Umum mengetahui bahawa kalsium amat penting untuk memelihara kekuatan tulang. Tahukah anda bahawa OsteMatrix bukan sekadar memelihara kekuatan tulang bahkan lebih daripada itu. Lihat testimoni di bawah:

Nasi Lemak

Perkara yang Perlu Dielakkan Selepas Makan

Burpp… Alahamdulillah. Alangkah nikmat apabila sudah kenyang kan? Namun, tahukah anda ada perkara yang perlu dielakkan selepas makan. Di sini saya ingin berkongsi dengan anda tentang beberapa perkara yang mungkin anda selalu lakukan sebaik sahaja selepas makan. Oleh itu baca di bawah tentang perkara yang boleh mendatangkan kemudaratan kepada sistem tubuh anda. Makan adalah satu rutin harian yang tidak boleh ditinggalkan, […]