Promosi Kolagen Shaklee 2016

Promosi Kolagen Shaklee 2016 | Assalammualaikum dan salam sejahtera. Ramai wanita bimbang menjadi tua sebelum waktunya. Ini disebabkan oleh merosotnya kolagen dalam tubuh kita seiring dengan pertambahan umur kita. Faktor lain seperti pemakanan dan gaya hidup boleh menyebabkan kemerosotan kolagen dalam badan kita menjadi semakin cepat. Maka, tidak salah sekiranya anda mengambil kolagen daripada bahan semulajadi lain untuk “topup” semula kolagen dalam badan anda yang semakin merosot.

Tanda-tanda Penuaan Kulit

Tanda-tanda Penuaan Kulit

Berita baik bagi peminat-peminat kolagen Shaklee. Bulan ini merupakan bulan promosi BELI 6 kotak Collagen Powder, PERCUMA 1 kotak Collagen Powder. 1 kotak mengandungi 15 sachet serbuk kolagen. Jadi, jika anda membeli promosi ini anda akan mendapat bekalan Collagen Powder selama 3 bulan setengah. Jumlah yang cukup utuk dapatkan kulit yang “flawless” dan awet muda. Jom-jom pakat ramai-ramai borong.

Selain mendapat sekotak Kolagen percuma bernilai RM298, anda juga berpeluang mendapat keahlian seumur hidup percuma bernilai RM79.50 sekaligus melayakkan anda membeli dengan harga ahli. Dan pada pertengahan bulan berikutnya “kompem” bonus jualan pertama anda akan dikreditkan terus ke dalam akaun bank anda. Seronok tak? Tentulah kan? Apa lagi, cepat-cepat tanya kawan-kawan ofis anda siapa yang nak join order sekali.

Walau bagaimanapun, jika anda masih berkira-kira untuk membeli 6 kotak, jangan risau, ada satu lagi promosi menarik untuk anda iaitu BELI 2 kotak dan dapat diskaun 5%.

Promosi berjalan sehingga 31 Mei 2016 sahaja.

Promosi Shaklee Mei 2016
Promosi Shaklee Mei 2016

Selain itu, promosi yang sedang berlangsung sama ialah Alfalfa Complex (Small), Alfalfa Complex (Large) dan juga Vitalea for Children. Jika anda beli 3 botol anda akan mendapat sebotol percuma. Pengguna setia Alfalfa Complex dan Vitalea for Children harus tidak melepaskan peluang ini.

Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi saya Azura ( SID 914918 ) di talian 0129665060 atau email saya di raihanazura@gmail.com. Saya merupakan pengedar sah Shaklee di Bukit Jelutong,  TTDI Jaya, TUDM Subang, Laman Glenmarie dan sekitar Shah Alam. Saya juga membuat Cash On Delivery di Stesen LRT Kerinchi dan stesen-stesen LRT di seluruh Lembah Kelang, Menara TM dan Bangsar.

***Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *