Promosi Shaklee Mei 2016

Promosi Kolagen Shaklee 2016

Promosi Kolagen Shaklee 2016 | Assalammualaikum dan salam sejahtera. Ramai wanita bimbang menjadi tua sebelum waktunya. Ini disebabkan oleh merosotnya kolagen dalam tubuh kita seiring dengan pertambahan umur kita. Faktor lain seperti pemakanan dan gaya hidup boleh menyebabkan kemerosotan kolagen dalam badan kita menjadi semakin cepat. Maka, tidak salah sekiranya anda mengambil kolagen daripada bahan […]

Shaklee Collagen Powder

Kolagen Terbaik

Kolagen Terbaik | Mengapa saya kata kolagen Shaklee terbaik?? Jom kita lihat fakta di bawah mengandungi 4,000mg proprietari Red Snapper Scale (RSS) kolagen daripada sisik ikan merah kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen Kolagen bermolekul sangat ringan kira-kira 1,000 Dalton* dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan […]

Set Flawless

Panduan Set Kulit Cantik Shaklee

Salah satu sebab lagi kenapa saya suka Shaklee adalah kerana set kecantikan kulitnya. Vitamin Shaklee membantu merawat dari dalam. Bila dalaman kita sihat, mudahlah untuk kita kelihatan cantik. Dah macam nama blog ni pula kan? Sihat Cantik For You. Bagi wanita dan lelaki yang mementingkan kecantikan kulit, ini panduan untuk anda memilih set kecantikan kulit […]

Shaklee Collagen Powder

Promosi Kolagen Shaklee 2014

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Ramai wanita bimbang menjadi tua sebelum waktunya. Ini disebabkan oleh merosotnya kolagen dalam tubuh kita seiring dengan pertambahan umur kita. Faktor lain seperti pemakanan dan gaya hidup boleh menyebabkan kemerosotan kolagen dalam badan kita menjadi semakin cepat. Maka, tidak salah sekiranya anda mengambil kolagen daripada bahan semulajadi lain untuk “topup” semula […]

Set Flawless

Set Kecantikan Kulit Shaklee

Nak Cantik?   “Kecantikan luaran tidak penting, yang penting kecantikan dalaman”. Ada benarnya ungkapan ini tetapi apalah salahnya kalau kita menjaga juga kecantikan luaran kita. Bagaimana? Tak perlu mekap yang tebal atau bulu mata palsu untuk kelihatan cantik menawan. Sebenarnya kita perlu merawat dari dalam. Dalaman yang sihat akan membuatkan kita lebih bertenaga dan aktif. […]