Madu Asli

Cara Membezakan Madu Asli dan Tiruan

Cara Membezakan Madu Asli dan Tiruan Ramai yang sudah mengetahui bahawa madu asli mempunyai banyak khasiatnya. Pada saya, setiap rumah mesti menyimpan sekurang-kurangnya sebotol madu asli. Walau bagaimanapun, pada masa kini sangat sukar untuk mendapatkan madu yang benar-benar asli di pasaran. Mungkin kerana sukar didapati dan harganya mahal. Kita juga sering lihat madu-madu dijual di tepi […]

basic-h

Basic H | Pekatan Pencuci Serbaguna

Basic H | Pekatan Pencuci Serbaguna Basic H merupakan cecair pembersih yang mampu membantu ribuan kerja pembersihan di rumah anda. Tak percaya? Walaupun isipadunya cuma 15 auns kepakatannya yang tinggi mampu menghasilkan sehingga 48 gelen pembersih setelah dicampurkan dengan air. Banyak bukan? Walaupun setelah dicairkan dengan air ianya masih berkuasa menghilangkan kekotoran mahupun gris.

Psoriasis

Penyakit Psoriasis

Penyakit psorisis merupakan penyakit yang jarang saya dengari sebelum ini. Baru-baru ini, ada rakan saya yang sebut-sebut tentang penyakit ini. Disebabkan jarang didengari, jadi perasaan ingin tahu tu menebal. Jadi, saya ingin kongsikan apakah sebenarnya penyakit psoriasis ini sebenarnya dalam entri kali ni. Apakah Psoriasis? Psoriasis adalah keadaan kulit yang tidak normal di mana ianya […]

G6PD

Memahami G6PD

Kebetulan hari ini ada seorang customer bertanya adakah anaknya yang mengalami G6PD sesuai mengambil Mealshakes. Jadi, sebagai penjual saya kena lah buat sedikit research untuk memahami G6PD. Memanglah saya pernah dengar G6PD sebelum ni tapi tak mendalam sangat. Bila dah membuat pembacaan barulah saya clear berkenaan G6PD. Jadi, apa salahnya jika saya berkongsi kan? Apakah G6PD G6PD merupakan […]

Promosi-Shaklee-Mac-2015

Promosi Shaklee Mac 2015

Promosi Shaklee Mac 2015 | Bagi yang belum tahu bulan Mac merupakan permulaan pusingan baru (new cycle) bagi Shaklee. Oleh itu, setiap cycle bermula 1 Mac dan berakhir pada 28 atau 29 Februari setiap tahun. Pada bulan ini Shaklee menawarkan promosi yang tidak kurang hebatnya berbanding promosi sebelum ini iaitu: Promosi #1 Beli 6 canister ESP percuma […]